Пређи на главни садржај

СКАНДАЛОЗАН ОДНОС НОВОГ САЗИВА СКУПШТИНСКЕ ВЕЋИНЕ У ДОБОЈУ ПРЕМА ПОТРЕБАМА ЊИХОВИХ СУГРАЂАНА‼️

 

❌ Скандалозан је однос новог сазива скупштинске већине у Добоју према потребама њихових суграђана‼️ 

❌ Нису уврстили нити један приједлог на ребаланс Буџета у Дневни ред Скупштине, које је ПДП поднио, а поднесених је 9 амандмана и три иницијативе, допуњене током сједнице са 9 иницијатива и 8 одборничких питања о којима ћу рећи више у наредним данима.
❌ Дискусије су, под изговором да је то због епидемије, скратили поново на минут а на дневном реду је било разматрања Одлука о усвајању ребаланса буџета Града Добоја за 2021. годину, о усвајању плана за измирење неизмирених обавеза пренесених из претходног периода, разним изменама дијелова Регулационог плана, начину и условима продаје земљишта у својини града, свих извјештај јавних установа и предузећа и бројна друга важна питања.

✅ Јавност ћу ускоро обавијестити о свим одлукама које су се доносиле у њихово име, односно на њихову штету, начину на који су мени као изабраној представници народа ускраћивали право да дискутујем, начину на који се други изабрани представници понашају у Скупштини, на коју долазе нестрпљиво чекајући крај, отварајући коверте са материјалима на самој Скупштини и бројним другим стварима.

Коментари