Пређи на главни садржај

ЧАС МАТЕМАТИКЕ ЗА МИЛОРАДА ДОДИКА!


Деценијама господин Додик доказује да познаје математику преваре, манипулација и лажи, но не познаје, то је сасвим јасно, праву математику, па већ неколико пута покушава обманути јавност, стављајући опозицији на терет то што "нису ништа добили на поновљеним Изборима у Добоју". Драги господине, како нису добили!? Прије свега опозиционе странке су оствариле дупло већи резултат у гласовима, а поједини субјекти су га чак учетверостручили. Рецимо, ПДП није имао нити једног одборника у новембру, а у фебруару је за 29 гласова изгубио другог. ДНС је имао једног одборника у новембру, сада има дупли резултат. СДС је за 7 гласова изгубио одборнички мандат а удуплао је резултат у односу на новембар.

Покрет "Бањалука зове" у новембру је имао око 200 гласова а у фебруару више од 800.
Можете ли народу објаснити по којој лажљивој математици то ни није ништа⁉️
Даље, ваш носилац листе, Вулић, имала је 18000 гласова мање него у новембру. СНСД-ов кандидат за градоначелника, Јеринић, имао је 14000 гласова мање него у новембру.
Разумијем ја да Вас из ваших добојских редова нема ко учити математици, они Вас и даље обмањују и лажу, јер су те вјештине од Вас фантастично савладали, али ево ја ћу Вам бесплатно одржати час математике па ћу Вам рећи да сте ви (СНСД) у Добоју у гласовима украли град величине Прњавора. То значи да сте ви као партија тај град и још неколико градова украли на сваким изборима широм Републике Српске.
Ви сте варали и обмањивали јавност и манипулисали њиховом изборном вољом већ двије деценије, и то смо ми сада и доказали, а за што ће виновници процеса у Добоју кривично одговарати.
Господине Додик, час је завршен а ја се надам да ћете нешто и научити из овог часа.
Никад није касно.

Коментари