Пређи на главни садржај

РАДНИ САСТАНАК СА ПОВЈЕРЕНИШТВОМ У ТЕСЛИЋУ

У својству члана Регионалног одбора  ИЈ 5 ПДП-а, јуче сам у Теслићу присуствовала састанку Повјереништва општинског одбора ПДП-а Теслић. 
Повјереништво чине поједини стари чланови ПДП-а Теслић, али и нови чланови,  чије се број повећава, што са задовољством констатујем. Након расупуштања овог одбора 2019.године, ово је први значајан корак и прилика за грађане Теслића да приступе страници у овом граду са повјерењем, које су евентуално изгубили у претходном периоду због низа политичких недосљедности у овој општини које је партија окончала распуштањем одбора. ПДП је декларисaна и доказана странка промјена и стога је захтјев за промјеном легитиман и испуњив у путпуности сада када је повјереник одбора у Теслићу, Јелена Тривић. 
На састанку се разговарало о низу предстојећих активности и припремама за Сабор, фомирању радних тијела и раду на терену. Чланови Повјереништва су показали ентузијазам да се формира динамичан општински одбор који ће имати своје мјесне одборе у свим дијеловима општине Теслић. 

Подршку могу очекивати и од колега из градског одброа Добоја, с обзиром да је овај одбор недавно конституисан на Сабору, али је у претходном изборном периоду показао извандредне резултате радећи управо као повјереништво. У том смислу, нарочито се може истаћи резултат спречавања изборне крађе у Добоју кроз интензиван тимски рад. Стога ће нагласак управо на тимском раду бити окосница будућег рада и овога одбора. На томе ћемо вриједно радити.
Позивам све заинтересоване да нам се придруже у Теслићу да заједно радимо.


Састанком је предсједавао Слободан Васиљевић,  предсједник Регионалног одбора партије.






Коментари