Пређи на главни садржај

ШТА ЈЕ МОГАО УРАДИТИ ИНЦКО?!

Инзко да жели добро БиХ наметнуо би измјену Изборног закона и коначно допринио владавини права, да легално изабрани а не лажно изабрани представници сједе у парламентима на свим нивоима.

Ово није подршка миру, већ узнемиравање духова прошлости а да не говорим и да би и домаћи и међународни стручњаци требало дати свој суд о уставности овакве одлуке, гдје се намеће индиректно да један народ мора прихватити одлуку политичког и дискриминирајућег Трибунала за који су и међународни стручњаци утврдили да је доносио одлуке мимо свих међународних закона.

Док се не утврде чињенице везано за квалификацију злочина, не смије бити ни неограниченог права високог представника у доношењу оваквих радикалних одлука које отварају бројна питања унутрашњег правног устројства земље.

Инзко, Инзко, радиш против Срба одувијек, а сада си то демонстрирао на начин да си по мом мишљењу склопио пакт и са врагом и са Додиком, пред свој одлазак, отворивши њему пут да својом измишљеном тезом о референдуму, којом купи гласове задњих 20 г., поново распирује међу-етничку мржњу, засљепљује људе бајкама о референдуму који је његов мамац и лаж.

Да си ти Инзко пријатељ БиХ ти би инсистирао на Изборном закону, законима који штите експлоатацију ресурса ове земље, јер и то су итекако политичке одлуке, тражио би начин да се судови и тузиластва ослободе режимске омче а не би потхрањивао најдубље ране ових народа.

Ја не квалификујем злочин, признаћу геноцид онда када свој суд о томе донесе независна комисија и медјународни суд који није у служби свјетске гео-политике и домаћих трговаца, који су удружено ослободили злочинца Орића и све друге злочинце. Препуштам независним стручњацима да "ни по баби ни по стричевима" распакују случај "злочини у БиХ" увазавајући све конвенције о људским правима и све припадајуће законе као и све чињенице.

Не умањујем жртве Сребренице, дубоко их жалим и суосјећам, знајући да њихове породице немају никакве користи од трговине тим питањем, и да на овај начин неће наћи мир, као ни породице српских жртава са друге стране.

Увјерења сам да ако се тако квалификује злочин у БиХ који је везан за Сребреницу, да ће исту квалификацију добити и злочини у Подрињу почињени над Србима и да ће тада сви који су их починили бити осуђени. Тада можемо говорити о правди. Бесконачно би било губити вријеме по друштвеним мрежама о свим свједочанствима и доказима, то треба да раде независни стручњаци. Не Хашки "експерти". А по најмање овим треба да се бави до сада еутанизовани Високи представник, који није никад ништа урадио до оштро осудио и изразио забринутост. 

Коментари