Пређи на главни садржај

ПРЕДСТАВЉАЊЕ ПРОГРАМА ВЕСТМИНСТЕР ФОНДАЦИЈЕ ЗА ДЕМОКРАТИЈУ 2021-2022

Данас сам на овом важном догађају говорила  о значају менторског програма "Више од квоте" у оснаживању жена за квалитетну партиципацију у политичком животу заједнице.

Огромна част је што сам била менторица у овом програму и засигурно учила у једном интензивном процесу који ме је додатно оснажио да истрајем на сопственом политичком путу али и да утичем на друге жене да не дозволе да то што су жене и ни најмање растерећене других улога, не дозволе да буду у подређеном положају у њиховом патријархалном политичком окружењу.
Дуг је пут до промјене свијести да политички рад није искључиво "мушки" посао али радује ме да Вестминстер фондација наставља своју мисију у којој ће један од пр

И данас смо, као и сваки пут до сад учили једни од других, и што је најважније настављамо заједничку мисију јачања политичког учешћа жена и побољшања положаја младих у БиХ уз подршку амбасадора Филда.

И као што је директорица Програма, Нермина Володер казала, и успјеси и неуспјеси су резултат заједничког рада. Вјерујемо у много успјеха у наредним годинама.ограмских циљева бити и умрежавање и наставак рада са нама, изабраним одборницама/вијећницама и заступницама.

Коментари