Пређи на главни садржај

УГРОЖЕНО УСТАВОМ ЗАГАРАНТОВАНО ПРАВО ПОРОДИЦИ СТОЈАКОВИЋ ИЗ ДОБОЈА!

И ОВО ЈЕ ДОБОЈ, ГРАДОНАЧЕЛНИЧЕ!



Овој породици је ускраћено Уставом загарантовано право на здраву животну средину.

 ‼️ У посјети Стојаковићима сам већ неколико пута, нажалост увијек истим поводом - због неријешеног проблема саграђеног објекта (септичке јаме) који не посједује локацијску дозволу и ствара проблем овој многочланој породици која због тога нема питку воду, и виду не може користити за било коју сврху, јер угрожава њихов бунар.

 ‼️Породица воду доноси са чесме код Цркве. Због ове ситуације били су принуђени да продају краву која им је била важна да прехране петоро ђеце.

 ‼️ Са надлежним институцијама се преписују већ двије године и увијек добијају одговоре у којима институције пребацују одговорност с једних на друге.

 ‼️ Задњи документ који су добили из Ођељења за инспекцијске послове, је са садржајем идентичан као одговор из прошле године у којем кажу да је овај орган обавијештен да  је у току процедура јавне набавке за избор најповољнијег извођача радова те да ће се приступити извршењу рјешења након што се изврши одабир. И наводи се како ће се ово рјешење извршити у 2021. години.

 ⁉️ Питамо када ће се извршити??? Колико још да чекају Стојаковић док се троме институције тромо испренемажу!?⁉️

 ‼️И да не заборавимо градоначелника - драги градоначелниче, и ово је Добој!

 Добој није само натпис у парку - Ја волим Добој, нити пар лијепо засађених садница украсног биља...и овим проблемима се морате посветити, и реалним стварима "окитити" своју страницу.

 ‼️ Мирсадин проблем се неће ријешити сам од себе, искористити све што ми као одборници стоји на располагању да овај проблем што прије ријешимо.

Коментари